WAKUWAKU JAPAN: AKB48 Ne Mousu TV Season 3 

It has always been fun to watch AKB48 Ne Mousu TV on WAKUWAKU JAPAN ( Channel 168 Indovision / Channel 32 Okevision / Channel 281 Big TV). They're given new missions every episode.  The missions are very interesting, and at the last episode that I watched last night, they were asked to go camping and prepare the food themselves!

This TV show has 15 seasons so far, and WAKUWAKU JAPAN always airs this TV show every Monday - Thursday, at 10-10.30pm . There's a bahasa subtitle, so you don't have to worry if you don't understand Japanese. Make sure you watch WAKUWAKU JAPAN channel, so you won't miss any episode. WAKUWAKU JAPAN also airs another interesting shows like Discover The Life of Others, Japanese Dramas, Sports, Music programs, ANIME, and maaaany more for 24 hours non-stop! It's my current favorite channel! 

Have you watched this show ? ;)


The Little Things We Need is a website that sells so many useful things from hair, nails, and body care, house tools, and other small things that we might need. This webstore gave me a very cute pink TONGSIS and blue Hand Air-Conditioner (AC Genggam). What's their function dan benefits?


Indonesians... Kalian pasti udah nggak asing lagi dengan monopod atau yang biasa kenal dengan sebutan Tongsis (tongkat narsis). Monopod ini sangat membantu kita untuk foto - foto. Kalau pergi bersama keluarga / teman - teman, kita nggak perlu lagi meminta orang lain untuk membantu memfoto kita... Kadang tangan kita kurang 'panjang' untuk memuat 5 atau lebih orang jika kita mau melakukan #selfie, tapii kalau pakai tongsis, semuanya bisa keliatan! Karena tongsis ini berukuran panjang 22cm - 94cm! (Bisa dimasukin tas dan dipanjangin sampai 94cm kalau kita mau #selfie)

Holder ini bisa dilepas untuk menyesuaikan gadget yang akan dipakai



Bisa ditekuk juga supaya arah kameranya lebih 'turun' ke bawah
Holder ini bisa ditarik (extend) sampai 9cm . Jadi 1 holder ini bisa dipakai untuk Iphone, Samsung, Blackberry, Andromax, Go pro, Camera Pocket, Note 2, Note 3, Grand, dan gadget - gadget lain yang berukuran lebar tidak lebih dari 9cm !


Untuk memfoto, aku pakai aplikasi camera360 yang mempunyai fitur self timer . Jadi, gaperlu beli wireless remote (tomsis) ;)

cheers!! *Using Tongsis*
Harga tongsis ini adalah IDR 150.000, tongsisnya juga udah model terbaru yang ada busa di holder supaya tidak merusak gadget dan ada strap nya juga di ujung tongkat. Selain Pink, ada warna lain seperti biru dan hitam. Langsung aja click disini untuk beli tongsis! This webstore's service is very fast dan kamu ga perlu takut penipuan because this webstore has left a great impression on me :D


Nah, another little thing that we need these days adalah AC Genggam (Hand Air Conditioner) . 
It's so freaking hot these days dan di kelasku gak ada kipas angin maupun AC. Jadi, AC Genggam ini sekarang selalu aku bawa ke sekolah dan ke manapun juga (ke tempat - tempat makan Non-AC, dll.) :P.


AC Genggam ini juga praktis banget karena pakai baterai AA dan bisa dimasukin ke tas!



Sebelum kita pakai, kita basahin dulu spongenya dengan air dingin, karena AC Genggam bekerja dengan mengunakan teknologi penguapan air (Evaporative Cooling Technology) dan juga supaya angin yang keluar suhunya juga dingin.


AC Genggam ini tersedia juga dalam warna PINK dan HITAM. Harga nya cuma IDR 75.000! Murah banget kan? Untuk check details nya, click here.

Nahhh.... kamu bisa check website Sweety Berry untuk produk lain yang kamu butuhkan seperti ice cream maker, dermawand, happy call, catok rambut, dan lain - lain dengan harga yang murah!

Kalau kamu tidak terbiasa dengan webstore shopping, kamu juga bisa contact langsung ke Customer Service untuk order / minta bantuan:

WhatsApp /SMS : 087823999505
Pin BB :264AF388

Email :


Seminar IWOW by FIMELA

Click to Zoom in
Dalam rangka menyambut anniversary yang ke 3, Fimela mengadakan FIMELAFEST dari tanggal 16,17,18 Mei 2014 di Kota Kasablanka. Nah, seminar IWOW (Indonesia Wor(L)d of Women) adalah salah satu bagian dari Fimelafest yang akan dilaksanakan pada tanggal 17 Mei 2014.

Di seminar IWOW, akan ada banyak pembicara (inspirator) yang pastinya akan memberi kalian segudang informasi dan ilmu baru seperti yang tertera di poster di atas. Dan berita baiknya, kabarnya masih akan ada penambahan pembicara. Sooo.... tunggu apa lagi? Kalian yang free pada tanggal 17 Mei harus datang ke seminar IWOW ini!

Harga tiket pre-salenya adalah RP 230.000 dan RP 300.000 untuk normal price. Eitss.... tapi...
kalian bisa dapetin harga yang lebih murah ! Gimana caranya?

Dengan mencantumkan kode inisial nama bloggers saat pembelian tiket via email: CP: 021 30056090 ext.154 (Loni), 081291450430 (Loni) kamu bisa dapat potongan RP 20.000!
Veren Lee, subject email: (VL) pembelian tiket iwow a/n kania ramalda
PRICE (setelah mendapat potongan Rp20,000)
Presale 1: 14 - 23 April 2014: Rp180,000 menjadi Rp160,000 (Included PPN 10%)
Presale 2: 24  April - 3 May 2014: Rp230,000 menjadi Rp210,000 (Included PPN 10%)
Normal Price: 4 May - 16 May: Rp300,000 menjadi Rp280,000 (Included PPN 10%)
 *including: Buffet Lunch, Seminar Kit and Goodie Bag
Promo: buy 8 tickets free  2 tickets
Tiket jg bisa kamu beli melalui
 Let's talk about love, woman, & relationship! ;)


Spring Bloom


I'm finally back from my trip to Jakarta. It felt so fast and hectic. But I'm glad I bought some new clothes, met my blog buddies, attended an event, ate yummy food, and of course.. my pre-sweet17 photoshoot with my brother was done smoothly. I can't wait to share you the results but my birthday is still in the end of July! So... be patient ;)

  • white camisole top from cloth inc
  • floral skirt from stradivarius
  • belt from topshop
  • bag from celine
  • shoes from jeffrey campbell
  • shades from mink pink
  • necklace from romwe




I look so tanned here T.T
 HAPPY EASTER DAY, people! I wish you have a great easter break! :)


WAKUWAKU JAPAN : AKB48 Ne-Mousu TV Season 3


Konnichiwa! Masih inget ga sama postingan aku tentang AKB48 Ne Mousu TV yang ditayangin di WAKUWAKU JAPAN? Click here and here to read!


Sekarang, mereka sudah masuk ke season 3! Setiap hari Senin - Kamis pukul 22.00 - 22.30 WIB, AKB48 Ne-Mousu TV Season 3 ini tayang di WAKUWAKU JAPAN. Channel 168 Indivision atau Channel 32 Okevision.

is that you, Tomochin at the left corner? XD

Seperti event sebelumnya, di setiap episode mereka menerima tantangan - tantangan seru dari sang MC Hiroki Ariyoshi! :)

Kali ini, mereka jadi fotografer teman mereka sendiri!

*wink* *faint*

Buat fans AKB48 harus wajib nonton AKB48 Ne Mousu TV ini deh. Kapan lagi nonton variety show idola favoritemu lengkap dengan subtitle tanpa harus buffer? :D
Jadwal Siaran ulang pertama: Selasa - Jumat pukul 04.00 - 04.30 WIB
Siaran ulang kedua: Selasa - Jumat pukul 14.00 - 14.30 WIB

Watch this show only at WAKUWAKU JAPAN ! See ya!


The White Shirt Dress


I spent my weekend by practicing for my class' performance at the prom next month. Our class' practice duration was 3 hours straight and I felt really reallyyy exhausted but happy at the same time because I just loooooveee dancing! hahaha. Can't wait for this year's prom!


Me and my mom have an obsession on white shirts. We have quite manyyy of it. And having a shirt dress has always been one of my dreams. So, when I saw this shirt dress on sheinside, I picked it out right away.


I decided to dress up a bit more mature-looking by wearing these black heeled sandals . My mom snatched it from Guess. Well, it's been a really reallyy long time since we bought something at Guess, and these heels are surprisingly comfortable. I'm so lucky to have the same shoe size as my sis and my mom, so we like to borrow each other's shoes and fight about who borrows the most at the end. hahaha.

Well, no matter how mature I want to look, I can't help but to neutralize my look with another kiddie stuffs like these cherry earrings. So cutee, right?


Andd since I don't really wear plain outfit, this Clutch from Odioli is also a good match to my shirt dress.


p.s: I wore a denim shorts inside... ;p


By the way, I'm going to Jakarta tomorrow until April 18th for a short holiday due to my seniors' national exam and Easter break. For those who are having national exam tomorrow... I wish you the best of luck!! :)


Prom Outfit Guide

I've been getting a lot of questions about prom outfit ideas lately.. From my readers, and even my juniors and close friends at school because our school's prom is just 3 weeks away..

In Tegal (the city where I live) doesn't have much clothing stores (no zara,topshop, etc), so we usually buy our clothes online. Here are some of my dress and accessories picks from Odioli . It's a one stop online shopping site that carries so maaany local brands in Indonesia.

I honestly have always been a fan of bold colors like electric blue, emerald, maroon, etc. It's not too bright , not too dark, but it makes us look more 'charismatic'. And I think those colors are perfect for prom dresses. 

My school's prom will be held at the school's hall, so long princess-y dresses with lots of beads don't really match. These first two dresses that I pick are:
 1. Misty Fox Serenada Dress via Odioli. Yeap. Electric Blue a.k.a Royal Blue. This color will definitely emphasize your skin's tone whether you're white or tanned. Just add a gorgeous necklace and wear a good pair of pumps (black or nude or red are my recommendations)!
2. Auntie Marie Coater via Odioli. I like this dress especially because of the sequins collar that gives a touch of 'glam' for this simple LBD. 
 Black and white are the most safe color options. My tips is, when you wear a b/w dress, wear necklace / earrings so that your look won't be too plain for this special occassion.

For more additions, here are my picks from Asos & Nasty Gal. International shipping may take 3-4 weeks to deliver to Indonesia except you choose the express delivery which is quite expensive, so if it's not possible to get these dresses, you may take these picks as inspirations for you!

The hairbun can also be your inspiration if you're bored with curled / blowed hair. 
I totally fall in love with this dress. I'm not really a fan of tangerine or orange, since it's quite similar to my nearly tanned skin. But the dress' cutting and style is just to die for ! And Like I've said before, earrings / necklace is a perfect option to optimize this kind of plain dress!

This dress is perfect for a sweet or vintage themed prom. Pointed heels in bright color can steal the attendees' eyes! 

Other options / accessories :

1.  Eglantine Top via Odioli
2. Emerald Dress via Cloth Inc
3. Ladylike Floral Dress in Red via Chocochips
4. Nevis Strapless Dress in Pink via Chocochips
5. Grifith Dress via Berrybenka 
6. Tutu Dress via Berrybenka

1. Earrings & Necklace Set from @mxssier
2. Necklace & earring from Season Chic

I hope this post can help you! See ya! :)