4.21.2015

Queen in La-la-land

DSC_9473

Hello! National final exam had ended last week and now I'm enjoying my 4 months long break!! I couldn't be any happier than this. Like finally, all those pressures in my head are gone.. T_T

DSC_9450

I had this super quick photoshoot with my fav photographer, Clairshoots last Thursday. It was superquick because she was available at 4pm but I had to go at 4.30pm because I had a body combat class at 5pm. So we were really in a rush! But I was glad that we got many great photos despite the short amount of time. I'd also like to thank my besties Jordan & Steven for accompanying me on that dayy ;)

DSC_9491

DSC_9490

Funny story, we had this photoshoot in our local amusement park. Then there were lots of little girls asking me to take photos with them although they didn't even know my name.. lol.. I didn't have the guts to reject them.

DSC_9516

I wore this gingham set which is a custom made. What do you think? I think I'd wear them often since it's in black and white and also in basic styles. I can mix and match them with everything!!

DSC_9540
  •  Seifuku Coat from Ank Rouge (Bought in Shinsaibashi, Osaka)
  • Custom made gingham set
  • Socks bought in Shinsaibashi , Osaka
  • Shoes from @gudangimpor
  • Necklace from H&M
DSC_9544
DSC_9547
DSC_9536

I've been getting lots of questions about what major I'd take and which university I'd go. The answer is I'm taking Fashion Bussiness major in La Salle College Jakarta.

 DSC_9532

I signed up there around last year. At first I didn't know what major I wanted to take. I'm a science student in high school, but I'm not interested to be a doctor nor a scientist. So.. I think it'd be great to study a major that I have passion in. I know things won't always be easy in the future, but it's so much better than doing something I have no interest about. Luckily my parents are supportive with my decision :).

DSC_9459

My mom said that I should change my style to be more mature as I'll be a college student soon. But welll, it's so hard to resist when the urge of my child-like style appears to surface... lol. So, it's okay right to dress up like this once in a while? xD

Untitled

3.31.2015

Pastel Mood

Untitled

OMG! I almost forgot that I haven't posted this look on my blog! >_<
I wore so manyyy cute lil trinkets from my fav accessories shop, @prettyrize

DSC_0130 2

Bagcharm, necklace, ring, armcandies are all from @prettyrize!

DSC_0081

DSC_0102
  • sweater c/o sheinside
  • skirt from zara
  • bag from Samantha Vega
  • platform shoes from Shoecult by Nasty Gal
DSC_0123

DSC_0125

Untitled
What do you think of this look? ;)

3.25.2015

Shades of Green

IMG_9053

When my mom had just come back from her trip to KL, she showed me her new skirt from H&M and also a pretty necklace that she bought for me from Zara. I fell in love with them at the first sight, so a few days after that I decided to create a look with these 2 items in 'our' closet :p

IMG_9047

Styling tips! : Because I wanted to wear this floral necklace, I decided to wear a basic top, so the necklace would stand out in this outfit!

IMG_9038

IMG_9035

IMG_9044
  • Turtle neck top in green c/o Gowigasa
  • High waisted Skater Neoprene skirt in lime green from H&M
  • Necklace from Zara
  • Heels from Bebe
  • Belt from Oasis



IMG_9055
I'll have national exam in less than 3 weeks, so... please follow my instagram for latest updates! C ya! ;)

3.18.2015

Citra Pink Orchid Moisturizer & Facial Foam Review = My New Holy Grail Beauty Products!

IMG_8966

Today , I want to introduce you my new addition to my beauty 'Holy Grail' list; CITRA Pink Orchid UV Facial Moisturizer and Pink Orchid Facial Foam.


Product description:

Citra Pink Orchid terbuat dari bahan alami anggrek pink yang diambil dari pegunungan Korea dan diformulasi khusus untuk wanita Indonesia oleh Citra, yang sangat mengerti kebutuhan kulit wanita Indonesia.

Hampir semua produk perawatan wajah menawarkan manfaat mencerahkan, Tetapi manfaat yang diberikan hanya mencerahkan, jadi sebagian orang terlihat lebih putih namun pucat. Citra Pink Orchid memberikan manfaat mencerahkan wajah dengan rona alami yang lembut.

IMG_8707

Siapa sih yang nggak pengen punya wajah yang cerah, bersih, tapi merona (tidak pucat)?
Sering kali kita menggunakan foundation dan bedak yg tebal supaya kulit kita tidak terlihat kusam, dan memakai blush on yang tebal supaya merona.

Tapi, sejujurnya menurut aku sendiri, kalau harus pakai bedak tebal setiap hari, rasanya nggak enak. Kadang, muka terasa 'berat' / 'capek'/ dan belum lagi harus 'menambal' bedak ketika berkeringat.

Nah.. terus apa yang harus kita lakukan supaya bisa mendapatkan kulit yg cerah , merona, tapi gak perlu pakai make up yang tebal?

Kuncinya adalah :--> Menggunakan produk perawatan kulit yang tepat!

Setelah menyadari apa yang kulitku 'perlukan', aku langsung mencoba produk CITRA Pink Orchid Face Moisturizer & Facial Foam.

Facial foam digunakan untuk membersihkan wajah dan moisturizer untuk menutrisi wajah setelah kita cuci muka :). Karena produk ini sudah diformulasikan secara khusus untuk kulit wanita Indonesia, jadi aku gak ragu - ragu lagi .

So... Here's my review!
IMG_8971

Facial foam ini wangiii nya enak banget! Cukup dengan sedikit foam saja udah bisa mengangkat kotoran di muka. 

IMG_8741

IMG_8982 copy

Terus, setelah aku cuci muka, aku selalu pakai moisturizer. Moisturizer ini cepat meresap, tidak lengket, dan wangi juga! Produk inilah yang menutrisi kulit ku setiap harinya. Kalau kita masih mau memakai bedak, pakai moisturizer dulu, baru pakai bedak ya! ;D

IMG_8722
Buat foto ini, aku cuma pakai make up di mata & alis. Untuk wajah, cuma pakai moisturizer & concealer untuk dark circles ku *maklum lagi gencar-gencarnya ujian T__T*


Setelah 3 minggu rajiiinnn pake CITRA Pink Orchid Moisturizer & Facial Foam, sekarang aku jg berani foto #nofilter #nomakeup!


Kulit wajah wanita Indonesia kebanyakan itu udah bagus. Tidak terlalu pucat dan tidak kusam juga kalau kita pake produk yang pas. Sekarang gak perlu lagi dehh pake bedak tebel-tebel dan beli berbagai macam bedak / foundation. Gak enak & gak bagus jg buat kesehatan kulit kita pastinya! ;)

 ***
Kalau kalian juga sudah pede karena wajahnya cantik cerah alami, bisa ikutan SELFIE COMPETITION #Citraberaninatural dengan hadiah smartphone dan jadi Perempuan Cantik Citra yang tampil di media digital Citra dan syuting FTV SCTV. Cari tau caranya di Facebook Rumah CantikCitra atau Twitter @CantikCitra